דילוג לתוכן הראשי
חלון סקירה צדדי
Moodle2021
קורסים
שנים אחרות
קורסי תשפ"ג
קורסי תשפ"ד
למרצים ומתרגלים
פורום תמיכה לצוותי הוראה
טופס פתיחת קורס
אתר הדרכה למרצים ומתרגלים
הקלטות ימי היערכות לקראת חורף תשפב
זכויות יוצרים ושימוש הוגן
לוח שנה אקדמית
צרו קשר
לסטודנטים
הנחיות להרשמה להגעה פיזית לכיתות
הנחיות לאיפוס סיסמה
שאלות נפוצות (מודל ופנופטו)
רישום לאתרי קורסים דרך רשימת תפוצה
לוח שנה אקדמית
אתר הקורסים המצולמים
צרו קשר
הנחיות לסריקת מסמכים והגשתם
עברית (he)
עברית (he)
English (en)
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (
התחברות
)
066112 - איוד וייבוש בעיבוד מזון - חורף
ראשי
קורסים
הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
066112w
אפשרויות גישה ושיוך לתפקיד בקורס
אפשרויות גישה ושיוך לתפקיד בקורס
066112 - איוד וייבוש בעיבוד מזון - חורף
מורה:
זקי ברק
שיוך עצמי (סטודנט)
אורחים אינם יכולים לגשת לקורס זה, יש לבצע זיהוי למערכת לשם צפיה בעמוד זה.
המשך
066112w
ראשי
לוח-שנה