הקורס תרמודינמיקה בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון יוצא מחוקי התרמודינמיקה הבסיסיים ומציג גישות פרקטיות וכלים לפתרון כמותי של בעיות מורכבות הנוגעות בתופעות שאנו נתקלים בהן ביום-יום (כגון הווצרות טל, המראה של קרח יבש), במערכות ביתיות (כגון מזגן, מקרר) ובתהליכים טכנולוגיים תעשייתיים (כגון ייבוש, מיצוי) וביוטכנולוגיים (שיקוע חלבונים, ריכוז וגיבוש).
- מורה: ירדן אבוחצירה-כהן
- מורה: גלית בוצר
- מורה: אביעד-משה ביתן
- מורה: אורן בכר
- מורה: שלו גיחז
- מורה: יואב ליבני