אפשרויות גישה ושיוך לתפקיד בקורס

סילבוס הקורס

הקורס תרמודינמיקה בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון יוצא מחוקי התרמודינמיקה הבסיסיים ומציג גישות פרקטיות וכלים לפתרון כמותי של בעיות מורכבות הנוגעות בתופעות שאנו נתקלים בהן ביום-יום (כגון הווצרות טל, המראה של קרח יבש), במערכות ביתיות (כגון מזגן, מקרר) ובתהליכים טכנולוגיים תעשייתיים (כגון ייבוש, מיצוי) וביוטכנולוגיים (שיקוע חלבונים, ריכוז וגיבוש).

אורחים אינם יכולים לגשת לקורס זה, יש לבצע זיהוי למערכת לשם צפיה בעמוד זה.